Wat is Google Mijn bedrijf?

 Hoe zullen mensen mijn bedrijf kunnen vinden?

Miljoenen mensen zoeken naar bedrijven op Google. Uw vermelding wordt tevens beschikbaar gesteld via Google Web Search, Google Maps, mobiel zoeken, telefonisch zoeken met spraakherkenning en Google Earth. Bij elk van deze services zal, als iemand direct naar uw bedrijfsnaam en plaats zoekt, naar alle waarschijnlijkheid uw vermelding als resultaat naar boven komen. Uw vermelding wordt wellicht tevens weergegeven bij zoekopdrachten voor uw bedrijfscategorie of andere gerelateerde termen.
 

Hoe kan ik optimaal gebruik maken van mijn vermelding bij Google?


Een uitgebreide vermelding met een beschrijving, meerdere foto's, openingstijden en een link naar uw website vormt een aanmoediging voor mogelijke klanten om voor uw diensten te kiezen. Deze extra informatie kan helpen uw vermelding aan meer zoekopdrachten te koppelen, waardoor het aantal keren dat uw vermelding wordt bekeken kan toenemen. Wij adviseren u tevens huidige en potentiële klanten op de hoogte te stellen van uw vermelding in Google. Herinner ze eraan dat ze Google Maps kunnen gebruiken om uw telefoonnummer en adres te vinden, een routebeschrijving naar uw winkel te krijgen, de nieuwste coupons te vinden, een recensie achter te laten of recente updates te krijgen.
 

Waarom wordt andere informatie weergegeven in mijn vermelding?

Google verzamelt gegevens zoals recensies, openingstijden, foto's en meer van lokale directory's en van verschillende websites en combineert deze informatie met wat u invoert in Google Mijn bedrijf.

Wil je meer info?

Contacteer ons voor een vermelding op Google Mijn bedrijf.  Wij richten alles in om beter te laten scoren.