Na het invullen van de bestelbon zullen we met jou contact opnemen en zal de realisatie als volgt verlopen:


1. Intake

We zullen een intake document met jou delen.  Hier stellen we een aantal gerichte en belangrijke vragen om jouw zaak beter te leren kennen en bepaalde zaken in de website te benadrukken (USP, specialisaties,....).
Dit intakedocument dient volledig ingevuld te worden en we vragen ook om je huisstijl en beelden aan te leveren zodat we op basis hiervan een design voorstel maken.


2. Design website

We zullen een aantal voorstellen doen voor het ontwerp van je website zodat je een keuze kan maken en we verder kunnen met de inrichting van je website.


3. Set-up & inrichting website

Het design is goedgekeurd en wordt omgezet naar een werkende HTML versie.  Het CMS systeem wordt ingericht met jouw gegevens en de teksten worden ingevoegd door ons in het CMS systeem.  De website is nu testklaar en je kan zelf eventueel extra informatie toevoegen aan je website.


4. Testen van je website

De website kan door jou uitgebreid getest worden en na goedkeuring kunnen we LIVE.


5. LIVE

Na goedkeuring van jou zullen we de website op jouw persoonlijk domein koppelen.  Na het LIVE plaatsen van je website wordt ook de bezoekersteller (Google analytics) ingesteld en de maandelijkse rapportering ingesteld.