Maak een SPF record aan

Dat je e-mail campagne in de Spambox van de gebruiker terechtkomt kan ook te maken hebben met het feit dat de e-mail campagne vanuit een andere mailserver verstuurd wordt dan de server waar je domein op gehost is.

Om dit op te lossen dien je een SPF record aan te maken, klik hier voor meer uitleg.

Test je e-mail campagne

Om er zeker van te zijn dat je e-mails niet in de Spambox van de gebruiker terechtkomen raden we je ook aan om een SpamAssasin test te doen.  SpamAssasin is een app die je een indicatie zal geven over SPAM gevoeligheid.
Je kan jezelf ook een testmail toesturen zodat je kan checken hoe je gebruikers de e-mail zullen zien.
Deze mogelijkheden zal je zien wanneer je je e-mail aan het opmaken aan de linkerzijde.