Je hebt het misschien al gezien, steeds vaker bevatten onderwerpregels symbolen. Deze symbolen worden in B2C steeds vaker gebruikt maar in B2B worden nog maar weinig symbolen aan onderwerpregels toegevoegd.

Waarom symbolen gebruiken?

• Symbolen zorgen ervoor dat je onderwerpregel opvalt
  • Je kan creatiever zijn wanneer je symbolen gebruikt
  • Afhankelijk van je doelgroep, kunnen symbolen zorgen voor hogere openingspercentages
  • Op de iPad en iPhone worden sommige symbolen zelfs in kleur weergegeven, waardoor je nog meer opvalt in de massa.

Volgens Litmus stijgt de open rate met 10-15% indien je dergelijke icoontjes gebruikt in het onderwerp van je e-mail campagne.

Hoe gebruik je de symbolen?